Heklet golvteppe av dynetrekk!

Vi har vel alle møtt på de.. De hyggelige dynetrekkene som rakner i åpningen. Til slutt så er der bare en stor glipe. Fra søm til søm.  Jeg har en tendens til og legge dem tilside. For jeg skal fikse de senere. Kan jo for all del ikke kaste de. For de er jo ikke ødelagte i stoffet..

 

Så blir de liksom bare liggende. Med tiden formerer de seg. Så har man plutselig maaaange som man skulle fikse "litt senere". 

 

Jeg har gått og tenkt på at jeg må da finne på noe annet vetugt med dem. 

 

Ble invitert på middag til min svigermor i dag. Der lå det en hekladuk fremme. Spurte om jeg fikk låne den. Slik jeg kunne "kopiere" oppskrifta.  Er ene stjerna jeg har brukt som utgangspunkt for golvteppet. 

Klipte opp dynetrekket i ca 1 cm bred remse (tolmodighetsarbeid og blir noe støv. Den svarte tightsen var mer grå når jeg var ferdig). Surra opp garnet til et jumbonøste.

 

Satte i gang med heklinga. Med nål nr 15

 


 

Noen timer senere. 

 

 Lagde en fastmaskekant rundt hele.

 

Teppet er ikke dampa ned enda. Men det tar jeg i morgen. :)

 

Litt artig prosjekt. Det gikk litt under ett dynetrekk til dette teppet. Skal og gå over med en limpistol under teppet. Prikke på små "antiskli". 

 

Ønsker dere en flott kveld. :)

4 kommentarer

Jane

27.06.2013 kl.14:24

SÅ kult teppe. Har selv planer om å hekle ett eller tre sånne. Har tre jenter så de vil sikkert ha et hver :D

Caroline

28.06.2013 kl.05:02

Så genialt!! I likhet med deg er jeg også en defekte-dynetrekk-samler, så dette skal definitivt prøves:)

mjuk

01.07.2013 kl.21:35

Jane: Takk. :) Eldstejenta kom med en prima kommentar.. "Hmmm.. Siden det var mitt gamle dynetrekk du brukte.. Så betyr vel det at teppet er mitt det da!" :D Ja, det er bare og svinge heklenåla.Her i gården bruker de og komme med ønsker. Så har ei som ønsker seg en stoooor pingvin. Grubler litt på den. :D

mjuk

01.07.2013 kl.21:37

Caroline: Takker.. Eneste rådet jeg vil gi er. Om du har mulighet. Klipp ute :D Det blir som sagt litt støv av det. Men det var kjempegøy underveis. For det kunne bli helt på trynet. Men den som intet våger.. Hehe..:D

Skriv en ny kommentar

mjuk

mjuk

34, Giske

Heldig mamma til 4 fantastiske barn. Gift med verdens beste. <3

Kategorier

Arkiv

hits